Zwemparadijs Zuid-Holland

zwemparadijs zuid holland

De meeste Zuidelijk gelegen provincie van het Koninkrijk der Nederlanden leunt van al de provincies in Nederland het dichtste aan bij België. Desalniettemin is de doorgedreven liefde van Nederlanders met alles wat met water te maken heeft, ook hier sterk aanwezig. Zuid-Holland is dan ook goed voorzien van zwembaden die perfect geschikt zijn om een dagje door te brengen.

Het Tikibad in de omgeving van Wassenaar is daar een uitstekend voorbeeld van. Geïntegreerd in het domein Duinrell, is het een zwembad van subtropische aard. Het is uniek in zijn soort door zijn verscheidenheid aan glijbanen. Maar liefst tien afzonderlijke glijbanen maken van dit subtropisch zwembad een echt paradijs voor jong en oud. De blikvangers zijn de Lazy River, die je gezeten in een rubberen band af gaat, en de Cycloon, een 15 meter hoge toren waar je elk snelheidsrecord zal breken.

Een tweede voorbeeld is het zwembad De Hoge Devel in Zwijndrecht. Ook hier is gekozen voor een groene ligging, namelijk in het Develpark. Deze locatie valt op door zijn diversiteit en groot aanbod aan activiteiten. Natuurlijk zijn er binnen en buiten zwembaden, waar je kunt genieten van een plonsje. Er is ook een Turks Stoombad voor de warmbloedigen onder ons. De mensen die op zoek zijn naar een heerlijk ontspannende hydromassage kunnen terecht in 1 van de 2 mini whirlpools, of ook in de hot whirlpool.

Buiten het zwembad is er ook nog genoeg te doen. Er zijn 3 modern ingerichte squashbanen voorzien, en er is tevens mogelijkheid om dat witte kleurtje weg te werken in 1 van de 2 zonnebanken.

Voorts is er een brasserie waar buiten een natje ook een droogje beschikbaar is. Vergaderzalen zijn beschikbaar en kunnen door groepen gehuurd worden om bijvoorbeeld in een ontspannende groene omgeving een teambuildingsessie te organiseren.

Voor de kinderen worden er op Vrijdagavonden regelmatig discozwemsessies georganiseerd, wat natuurlijk een unieke belevenis is.

Zoals U merkt, in Zuid Holland is er meer te doen dan U denkt!


zwemparadijs zuid holland Zwemparadijs Zuid-Holland
De meeste Zuidelijk gelegen provincie van het Koninkrijk der Nederlanden leunt van al de provincies in Nederland het dichtste aan bij België. Desalniettemin is de doorgedreven liefde van...