Zwemparadijs Noord-Holland

zwemparadijs noord holland

Het noorden van Nederland staat bekend om zijn lagere bevolkingsdichtheid, en hartige vriendelijke mensen die genieten van de gezonde buitenlucht.

Het zal U dan ook niet verbazen dat ook in het hoge noorden er verschillende zwembaden te vinden zijn die uitermate geschikt zijn om een vrij dagje in door te brengen met het hele gezinnen. We lichten er een paar uit.

De Meerkamp in Amstelveen beschikt over een binnen en buitenbad, een golfslagbad, een glijbaan van 50 meter. Voor de peuters is er een apart bad voorzien, voor de ouders een zonnebankruimte, Turkse stoomcabines, hotwhirlpools, noem maar op. Ook is er een bruisbad, waterkreek, en verschillende waterparaplu’s. Bijzonder is dat het waterzuiveringssysteem werkt zonder chloor! Dit wilt zeggen dat het zwembad erg geschikt is voor Cara en allergie patiënten!

De waterhoorn in Hoorn beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter, een doelgroepenbad geschikt voor allerhande activiteiten en een apart recreatiebad voor de leisure zwemmer. Een wildwaterkreek en wildwaterrivier zijn voor de durvers, maar voor de glijbaan van 72 meter moet je echt uit je pijp komen. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om een feestarrangement te boeken, en er is ook een peuterbad voorzien.

Zwembad de Zaangolf in Koog aan de Zaan is een rasecht subtropisch zwembad waar het constant een aangename 30 graden is. Er zijn aparte ruimtes voor baantjes zwemmen, maar ook verschillende water attracties die de speelvogels onder ons zullen kunnen bekoren. Weer is er de mogelijkheid om te genieten van een Turks stoombad, en regelmatig springt heel het zwembad mee op de maten van het discozwemmen.

Bij elk van deze zwembaden is er de mogelijkheid om in of naast het zwembad een lichte maaltijd te nuttigen, of om even te bekomen van al het watergeweld door wat geestrijk nat tot u te nemen. Afhankelijk van de weersomstandigheden, al dan niet in open lucht.

Zodus, de provincie Noord-Holland, qua waterpret voor elk wat wils!


zwemparadijs noord holland Zwemparadijs Noord-Holland
Het noorden van Nederland staat bekend om zijn lagere bevolkingsdichtheid, en hartige vriendelijke mensen die genieten van de gezonde buitenlucht. Het zal U dan ook niet verbazen dat ook in het...