Zodiac zwembad

Zodiac is een merknaam die de meeste mensen gaan associŰren met de bekende rubberen opblaasbootjes, in gebruik over heel de wereld.

Maar deze veelzijdige fabrikant maakt sinds lange tijd ook zwembaden, die meer en meer aan populariteit beginnen te winnen! We leggen er eentje onder de loep.

Een van de meest bekende zwembaden van de hand van Zodiac is de Ovline reeks. Dit zwembad met zijn typisch kenmerkende vorm is sinds lange tijd een van de toppers binnen het gamma. Maar wat maakt dit zwembad nu zo uniek?

Allereerst is er de mogelijkheid om het zwembad zowel bovengronds als half ingegraven te plaatsen. Dit lijkt misschien niet zo heel speciaal, maar men moet eraan denken dat het nog altijd gaat over opblaasbare zwembaden! En de meeste opblaasvarianten zijn alleen maar geschikt om bovengronds te plaatsen.

De Ovline van zodiac komt in verschillende maten, 7 meter bij 5, 9.5 op 6.3 en tenslotte de grootste variant, het moederschip van maar liefst 11.2 op 7.3 meter!

Al deze verschillende formaten betekent dat ook mensen met een kleinere tuin, waar er maar een beperkte oppervlakte aan het zwembad toegewezen kan worden, ook een zwembad kunnen plaatsen van Zodiac.

Het dient vermeld te worden dat elk van deze formaten komt met een opening voor een skimmer en met een eigen ladder.

Het gamma van Zodiac is natuurlijk meer divers, het stopt niet bij de Ovline. Er zijn ook nog de gigantische Winky, of wat dacht U van de lagere Hippo? De Toopy is dan weer een kleinere variant, terwijl de Flexiplus de nadruk legt op gezellig samenzitten. Tot slot zijn er nog de giganten KDplus, die metalen steunen gebruikt om zijn vorm te behouden, en niet te vergeten de Azteck, een smaakvol zwembad afgewerkt met hout dat bijzonder harmonieus ge´ntegreerd zal kunnen worden in de meeste tuinen.

Zodiac, zoveel meer dan opblaasbootjes, en voor iedereen een geschikte keus!