Intex zwembaden / pools

intex zwembad verwarming

Intex is een bedrijf dat zich specialiseert in buitenzwembaden en dan voornamelijk op kleine tot middelgrote zwembaden, tot zelfs gehele volwaardige zwembaden gebaseerd op frames. Ze staan bekend om hun goede prijs en kwaliteitverhoudingen maar ook om de gemakkelijkheid van opbouw en afbraak die hun zwembaden bezitten. Zo variŽren de prijzen van hun zwembaden afhankelijk van het type zwembad dat U zal aankopen en ook afhankelijk van de grootte. Zo kan je bij hen terecht voor gewone kleine opzetzwembaden voor de kinderen maar ook voor de grotere modellen die bestaan uit metalen frames en die toch al een serieuze grootte kunnen aannemen. De producten die zij aanbieden zijn dan ook enorm veelzijdig en kunnen de wensen tegemoet komen van veel mensen onder ons die verkiezen een afbreekbaar zwembad te hebben in de tuin. Dit maakt het makkelijker voor je om in de winter te voorkomen dat je een zwembad moet onderhouden.

De grote keuze aan zwembaden is ook duidelijk te merken op hun webshop, waar je terecht kan voor hun volledig gamma aan producten dat werkelijk overweldigend werkt de eerste keer dat je de website bezoekt. Verder bieden zij een gratis levering aan wanneer je een aankoop maakt vanaf 100 euro. Op deze manier hoeft men zelfs de deur niet uit om een zwembad te gaan kopen en kan je makkelijk thuisblijven en het zwembad opwachten. De eigenlijke opstelling van het zwembad kan makkelijk gedaan worden dankzij de bijgeleverde handleiding die op een duidelijke manier uitlegt hoe het zwembad opgebouwd kan worden. Mochten er toch nog problemen zijn, zoals ontbrekende of defect onderdelen, dan kan men altijd terecht bij de support van het bedrijf die altijd met raad en daad voor je klaar zullen staan tijdens de weekdagen.


easy set intex pool zwembad Intex easy set zwembaden pool
De Intex Easy set is een van de bekendste namen op het gebied van zelfbouwpakketten. Bij de aanschaf van een zwembad komt natuurlijk enorm veel kijken. Als je kiest voor een Easy Set, zal je de...