Zwembad huizen

huizen zwembad

De beslissing om een eigen zwembad te laten bouwen zal in deze moderne tijden nog altijd als decadent en zelfs overbodig onthaald worden. Maar er zijn voordelen verbonden aan een eigen zwembad die de overweging zeker de moeite waard maken.

Bij de verkoop van een huis zal een eigen zwembad een hogere vraagprijs rechtvaardigen. Het is een echte eyecatcher die ervoor zal zorgen dat men een tweede keer zal nadenken over je pareltje.

Je moet natuurlijk wel ervoor zorgen dat je zwembad er goed uitkomt. Een volledig groen uitgeslaan zwembad, met bijna zwarte randen en 20 centimeter water erin zal eerder een negatieve reactie uitlokken, en terecht. Dit zal voor de eventuele geïnteresseerden de indruk wekken dat je onvoorzichtig bent omgesprongen met het onderhoud van je huis.

Zorg ervoor dat het zwembad er proper en aangekleed bijligt. Met aangekleed bedoelen we dat je enkele accessoires zichtbaar kan plaatsen, zoals bijvoorbeeld wat speelgoed, tuinstoelen, een parasol. Vermeld dan natuurlijk dat al de toebehoren ook in de vraagprijs inbegrepen zijn.

Haal ook aan dat het zwembad het gespreksonderwerp bij uitstek is bij mensen die op bezoek komen. En natuurlijk ben je enorm enthousiast over je nieuwe woning, en ben je zeker van plan om ook daar een eigen zwembad te installeren!

Goede marketing is zeker een beslissende factor bij de aanschaf van een huis. Mensen zullen verliefd worden op een mooie foto, bij het huisbezoek is men vaak niet aandachtig voor de schoonheidsfoutjes of de slechte kanten van de woning. Zorg dus dat bij de advertenties die je plaatst dat het zwembad altijd een centrale rol speelt. Ideaal is een foto met op de voorgrond het zwembad en op de achtergrond het huis, met een mooi verzorgd stukje tuin ertussen.

Hoe dan ook, een zwembad is altijd een meerwaarde bij de verkoop van een huis. En dat moet je proberen uit te spelen op de vastgoedmarkt. Veel succes met de zoektocht naar die ideale koper!