Ultra frame pool

ultra frame pool

De Ultra Frame Pools zijn zelfbouwzwembaden van de fabrikant Intex. Deze firma staat bekend om zijn eenvoudige zelfbouwpakketten waar zelfs de grootste leek aan uit kan. De Ultra series zijn een van de best verkopende reeksen van Intex.

Deze zwembaden bestaan uit metalen frames die metalen panelen op hun plaats houden. De Ultrareeks is de nieuwe versie die nog makkelijker te plaatsen is als de oudere variant. De panelen zijn nu voorzien van een nieuw kliksysteem, waardoor het een koud kunstje is geworden om het zwembad op te zetten.

De Ultra zwembaden genieten voor de rest van dezelfde kwaliteit als de rest van de Intex zwembaden. En ze zijn een totaaloplossing in 1 handig pakket. Wie op het eerste zicht de prijzen bekijkt, zal toch eens schrikken. Maar men moet vergeten dat men voor de vraagprijs een hele hoop meer dingen krijgt dan alleen maar het zwembad!

Als voorbeeld nemen we de Intex Ultra Frame Pool set van 5.49 meter diagonaal met als hoogte 1.32. De adviesprijs is 899,00 euro.

899 euro voor een rond zwembad met een diameter van 5.49 meter lijkt redelijk prijzig. Maar niet vergeten, het is een totaalpakket;

Het omvat buiten het zwembad, ook nog een filterpomp met een capaciteit van 7570 liter per uur. Zit ook nog een ladder bij, en voor de plaatsing dien je het afdekzeil te plaatsen. Een skimmer is voorzien om het water af te voeren naar de filterpomp, er zit een complete onderhoudsset bij en een instructie DVD om te zorgen dat de installatie pijnloos en vlot verloopt!

Nu moet je eens de vergelijkbare nieuwprijzen van al deze onderdelen opzoeken. Dan zal je snel merken dat de accessoires alleen al 899 euro zullen kosten, en dan heb je nog niet eens een zwembad!

Ultra Frame Pools zijn beschikbaar in verschillende maten en varianten bij de zwembad groothandel.


ultra frame pool Ultra frame pool
De Ultra Frame Pools zijn zelfbouwzwembaden van de fabrikant Intex. Deze firma staat bekend om zijn eenvoudige zelfbouwpakketten waar zelfs de grootste leek aan uit kan. De Ultra series zijn een van...