Camping met subtropisch zwembad

camping met subtropische zwembad

Kamperen is een activiteit die vooral in de lage landen erg populair is. De moderne mens zal zich voorzien van al het mogelijk gemak en comfort. Ook de activiteiten tijdens de verlofperiode zijn mee geëvolueerd met de tijd en zijn vandaag de dag perfect geschikt voor het jonge gezin.

Een van de populairste trekpleisters zijn campings met een subtropisch zwembad. Deze scoren hoog, mede door het feit dat er buiten zwemmen nog een hoop andere activiteiten mogelijk zijn rond het zwembad. We bespreken er 3.

Camping de Schatberg heeft de beschikking over een overdekt binnenbad en een verwarmd buitenbad. Daarbuiten is er nog een waterspeeltuin voor de kinderen, en een waterglijbaan. Het binnenzwembad is voorzien van een stroomversnelling en massagestralen. Een whirlpool om lekker in te relaxen en een peuterbad voor de allerkleinsten. Een bar voor de keel wat te smeren is natuurlijk ook voorhanden. Een duikinitiatie is ook mogelijk.

Camping De Norgerberg werkt volgens een ander systeem. Het subtropische zwembad Molenduin ligt op loopafstand van deze camping. Een speciaal arrangement is beschikbaar waardoor elke kampeerder van camping De Norgerberg gratis toegang heeft tot dit zwembad. De blikvanger van dit zwembad is ongetwijfeld het turkstoombad waarin men heerlijk kan ontspannen.

Als laatste bespreken we camping De Paal. Ook hier kan je naar hartenlust genieten van subtropische waterpret. Een binnen en buitenzwembad zijn hier te bezoeken, beide voorzien van een glijbaan. In het grote binnenzwembad legt men duidelijk de nadruk op kindvriendelijkheid, met een aparte plaats voor baby’s, peuters en grotere kinderen. Jong en oud kunnen hun hart ophalen met de spuitballen, de waterstralen of de unieke bubbelbank.

We willen er op wijzen dat dit natuurlijk maar een greep is uit het grote aanbod aan campings met subtropisch zwembad. En het hoeft ook niet perse gelinkt te zijn aan mekaar, zoals we met camping De Norgerberg hebben bewezen.