Bestway Frame Pool

bestway frame pool

Je wilt een zwembad, maar je wilt geen fortuinen uitgeven. Een opmerking die men vaak hoort in relatie tot zwembaden. De Bestway zwembaden zijn dan een goede optie. Bestway zwembaden staan al sinds jaar en dag bekend als dé zwembaden om te kopen als je een betaalbaar alternatief zoekt voor een polyester zwembad of een ander duurder alternatief.

De frame zwembaden van Bestway zijn eenvoudig in opzet. Ze worden geleverd in een totaalpakket, waardoor de handige klussers onder ons het zeker aan zouden moeten kunnen om het zwembad zelf op te bouwen en te plaatsen.

Indien gewenst kan het ook door een vakman gebeuren, en dit meestal op 1 dag. Geen langdurig bouwproces dus.

De manier van opbouw is redelijk eenvoudig. Het pakket bevat alle onderdelen die nodig zijn om het frame van het zwembad op te bouwen. Dit is onderverdeeld in een boven en een onderrand, met steunbalken ertussen. Op de bovenrand zal dan een folie of liner bevestigd moeten worden. Dit moet zeker zorgvuldig gebeuren, omdat de liner al het water zal moeten dragen. Om te voorkomen dat de liner zal gaan doorhangen moet dit dus stevig gebeuren.

Een ander voordeel van de Bestway zwembaden is dat al de aansluitingen voorzien zijn. Ga je zelf aan de slag met andere fabrikanten, dan moet je de liner nog op maat knippen, en openingen voorzien voor de skimmer, de waterjet, en eventueel ook voor de verlichting. Bij Bestway zijn al deze voorzieningen al gemaakt, waardoor je daar al geen zorgen meer over hoeft te hebben.

Bestway frame pools onderscheiden zich ook van de rest doordat ze geschikt zijn voor zowel bovengronds als ondergronds geplaatst te worden. Een weggewerkt zwembad staat altijd mooier dan een bovengronds, en je kan je Bestway zwembad dus ook inbouwen zonder problemen. Een professioneel ogend zwembad voor een fractie van de kost!


bestway frame pool Bestway Frame Pool
Je wilt een zwembad, maar je wilt geen fortuinen uitgeven. Een opmerking die men vaak hoort in relatie tot zwembaden. De Bestway zwembaden zijn dan een goede optie. Bestway zwembaden staan al sinds...